AIR-G d.o.o.

Podpeška c. 6
1351 Brezovica

Tel.: 00386 (0)1 521 19 51
Fax: 00386 (0)1 521 19 52
air-g@siol.net

AIR-G d.o.o.
Šmartinska c. 32
1000 Ljubljana
SLOVENIJA


Tel.: 00386 (0)1 521 19 51
Fax: 00386 (0)1 521 19 52
air-g@siol.net

Domov

web hosting
& tech support

Ostale Novice

M2K Proporcionalni Sistem

M2K Proporcionalni Sistem


M2K Proporcionalni Sistem je enostaven za uporabo in ga uporabljamo za mešanje in doziranje. Je sistem, ki ima vse kar potrebujete v enem majhnem kompletu.
To je sistem fiksnega razmerja in ohranja vaše razmerje mešanja enakomerno medtem, ko mešate samo le toliko materiala, kot ga potrebujete; pravtako odpravlja vse, kar je povezano z ročnim mešanjem (odpaden material in čiščenje), kar pa vam prihrani čas in denar.


2K Mehanično Mešanje


Aplikacije

345065EN-B.pdf

Visoko-Tlačna Trojna membranska črpalka Husky 1050HP

Z veseljem predstavljamo nov dodatek k produkcijski liniji črpalka Husky AODD: Husky 1050 HP.

Husky 1050HP je zračno-obratovalna trojna membranska črpalka (AODT), z razmerjem 2:1, za črpanje materialov  pri maksimalnemu tlaku 17,2 bar. Uporaba tretje membrane dovoljuje, da se črpalka uporablja pri polnem pretoku, rezultat tega pa je maksimalna kapaciteta: 166 l/min.

Husky 1050 HP je tržna inovacija, ki nudi uporabniku enostavno izbiro med nizkim tlakom (1:1) in visokim tlakom (2:1) s pomočjo  Graco-vega ventila za nizek-visok način tlaka.

Delovanje z visokim tlakom ni vedno potrebno in zato, ko preidete v način nizkega tlaka, zmanjšate porabo zraka do 50%.

Vse te značilnosti v kombinaciji s kvaliteto in z zanesljivo obliko naših standardnih Husky membranskih črpalk, naredi Husky 1050HP najbolj unikatno visoko tlačno membransko črpalko, ki obstaja na tržišču.

Na voljo je z aluminijasto centralnim delom in pokrivali, za material, iz nerjavečega jekla. Razdelilniki materiala pa so iz aluminija ali iz nerjavečega jekla.

Materiali: Sredstva proti zmrzali (Antifreez), Želirni premazi, Asfalt, Tekočine za pranje vetrobranskih stekel, Sredstva za dizelski izpuh (DEF), Čistilna sredstva, Vlakna, Polimeri, Alkidna Sredstva, Smole, Motorna Olja, Odpadna Olja, Hidravlične Tekočine, Olja za menjalnike in avtomatske menjalnike, Rezalno olje, Olje, Voda: prenos/obdelava odpadne vode, obdelava sladke vode, Spodnja (avtomobilska) zaščita.

Husky 1050 HP

DutyMax GH 230 DI

DutyMax EH/GH 230 & EH/GH 300


Graco vam z veseljem predstavlja najnovejše dodatke k Standardnem in ProContractor programu:

Nudimo vam 8 novih črpalk, ki so razdeljene v 2 različni seriji in vsaka serija ima različne značilnosti, odvisno od tega kar želite.


Novi DUTYMAX program je v Standardni in ProContractor seriji, vsaka serija je opremljena s specifičnimi značilnostmi, ki vrednostijo posamezno vrsto kupcev.


Funkcije na Standardni seriji se vrednotijo ​​s kupci, ki iščejo preizkušeno tehnologijo in zanesljivost:Funkcije na ProContractor seriji naredijo strokovnjake, da izstopajo, zahvala pa gre inovacijam, ki zagotavljajo udobje in omogočajo prihranitev denarja in časa:


NOVA GENERACIJA Hidravličnega Reactorja za brizganje poliuretanske pene in poliureje

Z veseljem predstavljamo novo Generacijo Hidravličnih Reactorjev za brizganje pene in poliureje!

...predvidevanj je več: vse kar imate radi pri Reactorju 2, je sedaj na voljo pri modelih  H-30, H-40, H-50, H-XP2 in H-XP3, v Standard in Elite verziji…

Značilnosti in Prednosti:

        Prenosom Podatkov

        Hrambo Kemijskih Receptov

        Indikator za količino v Sodu

        On-screen odpravljanje težav (na zaslonu)

        Vključeno pri Elite modelih

 


Reactor 2 H-XP2

POVEZAVE: TexSpray DutyMax  230DI; TexSpray DutyMax  300 DI; Prodajni Program po Panogah > Slikopleskarstvo - Teksture - Brizgalna oprema za teksturo

POVEZAVE: Reactor 2 H-XP2 & 2 H-XP3; Reactor 2 H-30, H-40 & H-50; Prodajni Program po Enotah > Oprema za Visoko kakovostne premaze in Peno - Več-komponentni Proporcionalni Sistemi

POVEZAVE: M2K Proporcionalni Sistemi; Prodajni Program po Enotah > Oprema za Zaključne Premaze - Več-komponetni Sistemi

POVEZAVE: Membranska črpalka Husky 1050HP; Prodajni Program po Panogah > Avto-Industrija > Mešalnice; Prodajni Program po Enotah > Procesna Oprema - Črpalke z dvema membranama